Healing

Healing

Healing er en hjælp til at afbalancere dine energier og skabe ro, balance og harmoni i krop og sind.

Jeg stiller mig til rådighed som kanal for den universelle energi, lys og kærlighed. Healing er samtidig livs- og kærligheds energi der videregives igennem kanalen. Det har en enestående virkning på kroppen, sindet og følelserne og energien arbejder på flere planer både det fysiske, psykiske, mentale, energimæssige og det sjælelige.

Vi lever i en hverdag, hvor det hele går meget stærkt og vi er ”på” hele tiden. Dette er i sig selv en stress faktor, som gør at vi til tider har så travlt, at vi ikke formår at leve i nuet og være nærværende. Healingen er med til at gøre en forskel og du får lov at mærke dig selv samt roen i sindet. Det giver dig mulighed for, at hoppe ud af hamsterhjulet og prioritere dig selv for en tid.

Healingen kan samtidig støtte op omkring fysiske smerter, blokeringer, sorg og vil få energierne i kroppen til at flyde i et frit flow. Men healing kan også bruges til bare at nyde og opnå mere velvære for ren selvkærlighed.

Healingen er muligt ved fysisk fremmøde men også som fjernhealing, som har samme effekt som ved fysisk fremmøde. Jeg tuner ind på dig på det aftalte tidspunkt, her opnås det bedste resultat ved at du enten sidder eller ligge ned i seancen. Jeg vil have brug for at vide, hvor du befinder dig på givne tidspunkt.

Healing er også for dyr og jeg tilbyder også healing af hest og hund. Vores egen pony har haft meget glæde af healingen. Dyr kan ligesom os mennesker have brug for at komme i balance og få energierne til at flyde mere optimalt.