Spirituel
coaching

Spiorituel coaching

Føler du dig fastlåst i livet, kører rundt i samme hamsterhjul og svært ved at se din retning i livet, så er dette en dialog fra sjæl til sjæl. Jeg guider dig kærligt videre ud fra vores samtale til mere harmoni og balance i dit liv.

Coachingen tager netop udgangspunkt i dig og det tema, udfordringer eller blokeringer i dit liv, som du ønsker belyst igennem sjælelig samtale. Vejledningen er for både sind, psyke og sjæl. Jeg vil videregive fantastiske værktøjer til dig, som kan tages i brug med det samme. Samtalen er med til at give et bedre overblik og komme mere i flow ud fra din sjæl. Når vi lever livet fra vores sjæls essens bliver vi i stand til at leve et mere helt og autentisk liv der giver dig tilfredsstillelse og en dybere mening.

Du starter med at fortælle om det eller de temaer, der fylder hos dig og undervejs i samtalen, vil jeg stille skarpt med spørgsmål, så vi sammen finder ind til essensen og det du rummer for netop at opnå dit fulde livs potentiale. Igennem processen bliver du en mere (selv-)kærlig udgave af dig selv, som står skarpere i dit eget lys og opnåren stærk grounding i livet.